Klik hier als deze nieuwsbrief niet goed zichtbaar is.

header
 

Even voorstellen

 

Even voorstellen

Mijn naam is Melissa Swartz en ik ben onlangs als intercedente gestart bij People Work Service. Ik ben 28 jaar en woonachtig in Eindhoven. Ik begon mijn loopbaan als leidinggevende in een winkel. Daarna werkte ik als directiesecretaresse en als Internship Coördinator bij Philips. Het intercedentenvak leek mij al langere tijd leuk en ik ben daarom ook aan de opleiding ‘Intercedente’ begonnen, tegelijk met deze nieuwe uitdaging. Leren en werken vond ik altijd een goede combinatie en daarom volgde ik de afgelopen jaren ook diverse beroepsopleidingen en trainingen. De laatste die ik binnenkort ga afsluiten is ‘Basiskennis Loonadministratie’.
In mijn vrije tijd sport ik graag en ga ik met vrienden en vriendinnen op pad. Bijvoorbeeld om lekker een hapje te eten of een dagje weg te gaan. Binnenkort ga ik ook zelfstandig op bedrijfsbezoek en ik hoop u dan ook snel persoonlijk te spreken. Graag tot ziens!


Opening tijdens de vakantieperiode

De vakanties zijn weer begonnen. Tijdens de vakantieperiode is ons kantoor alleen in week 32 (van 3 tot en met 7 augustus 2015) gesloten. Voor spoedgevallen zijn wij wel telefonisch bereikbaar op nummer 0492-820900. De overige weken zijn wij geopend op onze reguliere openingstijden.

Het team van People Work Service wenst u een heel zonnige zomer en een fijne vakantie.

header