Werkbemiddeling

People Work Service vindt goede samenwerkingsverbanden belangrijk. Wij zorgen voor een soepele relatie tussen de opdrachtgever en de uitzendkracht voor de korte of lange termijn.

 

Wanneer de vraag van de opdrachtgever door ons is ontvangen, gaan wij op basis van ervaring, opleiding en persoonlijk profiel op zoek naar geschikte kandidaten voor de desbetreffende functie(s). Als wij een selectie hebben gemaakt, streven wij ernaar het dienstverband tussen de opdrachtgever en potentiële werknemer(s) zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Dit doen wij door regelmatig contact op te nemen met zowel de opdrachtgever als de uitzendkracht(en). Indien nodig, faciliteert People Work Service opleidingen voor verschillende functie-eisen.

 

People Work Service werkt volgens de normen en cao van de Algemene Bond voor Uitzendondernemingen (ABU). Je mag bij People Work Service rekenen op goede afspraken over werk, beloning, huisvesting en scholing.

 

Geïnteresseerd in een samenwerkingsverband met People Work Service? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.