Witamy na stronie internetowej
People Work Service
 
 
 
Szukasz nowej pracy, czy jesteś osobą szukającą niezawodnego i elastycznego partnera do współpracy?
Nie wahaj się z nami skontaktować.
 
 
 
Wszystkie nasze dane i wskazówki można znaleźć na naszej stronie kontaktowej.

Kontakt

Spawacz MIG/MAG

Poszukujemy doswiadczonych spawaczy metoda MIG/MAG

Meer info

DEKARZ

Poszukujemy Dekarz z doswiadczeniem

Meer info

CIESLA SZALUNKOWY

Zaklad prefabrykacji m.in. sciany,schody,sufity.

Meer info

Aan het werk met People Work Service

Opdrachtgevers bevelen ons graag aan bij andere opdrachtgevers en veel medewerkers komen jaar in jaar uit bij ons terug. Daar zijn we trots op. Bij People Work Service doen we er alles aan om opdrachtgever en medewerker perfect te matchen. Daarin zijn we flexibel, snel en recht door zee. We zijn altijd direct en duidelijk. Afspraak is afspraak. Daar houden we alle partijen aan. Met People Work Service weet je waar je op kunt rekenen. Onze vaste groep medewerkers groeit en is breed inzetbaar.

 

People Work Service is al ruim tien jaar actief als uitzendbureau in Zuidoost Brabant. Vanuit ons kantoor in Gemert helpen we nu vooral (vak)mensen uit Polen aan werk en huisvesting in de regio. Maar het productiewerk tot MBO-niveau dat we bieden, is natuurlijk voor veel meer mensen geschikt. We hebben de ambitie om verder te groeien, ook naar andere delen van Nederland. Er is werk genoeg voor wie de handen uit de mouwen wil steken. Wij bemiddelen graag en goed.

                                 

Uiteraard voldoet People Work Service aan de strengste normen voor kwaliteit, veiligheid, zekerheid en financiële betrouwbaarheid. We zijn lid van de Branchevereniging voor uitzendbureaus ABU. Onze huisvesting voor medewerkers staat onder toezicht van de Stichting Normering Flexwoonhuizen.

 

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak om kennis te maken.

Ons team is bereikbaar op +31 (0)492 820 900

 

Ik wil me inschrijven als werknemer